#ikleesthuis

Beste klanten,

Allereerst dank voor alle opbeurende woorden en troostende berichten die wij de afgelopen dagen van u mochten ontvangen. Die worden zeer door ons gewaardeerd. We vinden het fijn dat u in deze moeilijke tijden ervoor kiest uw boeken te bestellen bij uw lokale boekhandel.
Want de mooiste boeken koopt u ook nu bij Boekhandel Verkaaik.
We staan voor u klaar. En uw boeken ook.
Bestel ze telefonisch (0182-512750), via what’s app (06-54312295), per email: info@boekhandelverkaaik.nl, of online. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling bij u thuis komt. (De online bestellingen komen via Post.nl.) Alle andere bestellingen worden door onze eigen medewerkers bij u thuis bezorgd. Dat hebben we het liefst, want dan kunnen onze medewerkers gewoon aan het werk blijven en zo kunt u bij het ontvangen van een pakketje zo maar advies krijgen over het volgende boek op uw verlanglijst!

Om u te inspireren hebben we met een aantal collega’s in het boekenvak onderstaande kalender gemaakt, waarin elke dag een boekverkoper of bibliotheekmedewerker zijn of haar favoriete boek van 2020 tipt. Zo wordt de Lockdown toch nog een beetje aangenaam met al dat mooie leesvoer.

Wij wensen u, een goede gezondheid en veel leesplezier.
Tot ziens bij uw voordeur!

Namens Team Verkaaik
Bart Jansen

klik op de afbeelding om de kalender te zien.
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.