Vanaf 5 juni zijn we weer gewoon open!

Beste klanten,

Hoera! We mogen open!

Vanaf zaterdag 5 juni zijn we weer gewoon open!
Er is maar één restrictie: Er mogen niet meer dan 23 personen van 12 jaar of ouder tegelijk in de winkel zijn. Dus op drukke momenten bestaat de kans dat u even buiten moet wachten. Maar U mag dus uw boeken zelf komen uitzoeken.
Leuk hé!

Weet u precies wat u hebben wilt? Dan kunt u gewoon gebruik blijven maken van de afhaalmogelijkheid. In dat geval stellen we het op prijs wanneer u de boeken bestelt via: de telefoon (0182-512750), via what’s app (06-54312295), of via email: info@boekhandelverkaaik.nl.,
Dan komt de bestelling rechtstreeks bij ons binnen, kunnen we uw boeken mooi inpakken en voor u klaarzetten. U krijgt daarna zo snel mogelijk bericht wanneer u de bestelling bij ons kunt afhalen. Hebben we het boek op voorraad kan dat al direct worden afgehaald. Moeten we het bestellen, wordt het een dagje later.
Wanneer u bestelt via de webshop, kies dan voor afhalen in de winkel, dan komt de bestelling ook rechtstreeks bij ons binnen.

We hebben er alle begrip voor wanneer u liever niet uw huis verlaat en de boeken thuis wilt ontvangen. Dan brengen we met liefde de bestelling zelf, mooi ingepakt, op woensdag of zaterdag zonder extra kosten bij u langs.

Wij vinden het ontzettend fijn u weer in onze winkel te mogen ontvangen. We wensen u, een goede gezondheid en veel leesplezier.
Tot ziens in onze winkel, of bij uw voordeur!

Namens Team Verkaaik
Bart Jansen

Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.