Kinderboekenweek 2019

De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Met het thema ‘Reis mee!’ gaan we op reis in kinderboeken.

cadeautje van je boekwinkel

Koop je tijdens de Kinderboekenweek voor €10,- aan Nederlandstalige kinderboeken? Dan krijg je het boek “Haaientanden”, geschreven door Anna Woltz van ons cadeau.

zolang de voorraad strekt voor maar € 7,15

Dit jaar is er opnieuw een Prentenboek van de Kinderboekenweek. Dit is geschreven door astronaut André Kuipers en geïllustreerd door Natascha Stenvert. Tijdens de Kinderboekenweek is dit boek verkrijgbaar voor maar €7,25.

Natuurlijk hebben we ook verschillende activiteiten. Zo zorgen we ervoor dat Harmen van Straaten  op 2 oktober op bezoek komt bij basisschool het Carillon, staan we die dag ’s middags met een mooie boekentafel bij de opening van de Kinderboekenweek in de Goudse Schouwburg.

Op zondag 6 oktober komt Kikker (van Max Velthuis) bij boekhandel Verkaaik op bezoek van 16:00 uur tot 17:00 uur. We lezen dan voor uit de boeken van Max Velthuis, zodat u een leuke foto kunt maken met uw (klein)kind.

Govert Schilling: Heelal-allesweter

Op 9 oktober komt Govert Schilling op bezoek in de bibliotheek, die ons alles kan vertellen over de ruimte. Die dag komen ook Manon Bernts (auteur van o.a. het Kandinskybedrog) en Lizette de Koning (auteur van o.a. Job en Keetje) op visite bij de Casimirschool. U leest er alles over op onze website: www.boekhandelverkaaik.nl.

 En in de boekhandel zelf hebben we boeken…. Heel veel boeken!

Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media