Zin in een avond liefde?

EEN GOED GESPREK OVER DE LIEFDE
met Frénk van der Linden

Liefde is, volgens de Van Dale, ‘een warme genegenheid, een gevoel van toewijding voor iemand anders’. Dat is mooi, maar liefde heeft behalve romantische ook problematische en leerzame kanten. Frénk van der Linden, journalist en schrijver, kan er uit eigen ervaring over meepraten. Hij schreef er een boek over getiteld: En altijd maar verlangen. De liefdesoorlog van mijn ouders .

Hij komt graag naar boekhandel Verkaaik om samen met u van gedachten te wisselen over de liefde. Wat heeft u amoureus geluk gebracht? Wat heeft u pijn gedaan? En welke lessen hebt u geleerd? Met zijn nieuwste boek En altijd maar verlangen als uitgangspunt gaat Frénk in gesprek met u door zijn oor te luister te leggen, maar ook openhartig zijn eigen ervaringen in de liefde te delen. Om de avond te laten slagen helpt het wanneer u het boek van tevoren hebt gelezen. Adriaan van Dis omschrijft zijn bundel overigens als ‘een hartverscheurend verhaal, gegoten in hoogst originele vorm’.

Het zal een marathongesprek worden dat ongeveer anderhalf uur tot twee uur kan duren. Frénk heeft deze talkshow-met-diepgang al diverse keren uitgeprobeerd, en staat garant voor een diepgravende, mooie avond.

Activiteit:

Zin in een avond liefde?

Datum:

dinsdag 21 september 2021

Tijd:

19:30 tot 21:30

Kosten:

2,50 incl consumptie

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

Er zijn op dit moment geen activiteiten ingepland

Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.