Kinderboekenweek: Voorlezen bij Verkaaik

Voorlezen bij Verkaaik

Voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Door tenminste 1 kwartier per dag voor te lezen aan uw kind, groeit de woordenschat tot 40% meer t.o.v. kinderen die niet worden voorgelezen. Bovendien is het een kwaliteitsmoment tussen u en uw kind.  Zo wordt niet alleen uw kind wijzer en blij van het voorlezen, maar u ook. Boekhandel Verkaaik geeft graag het goede voorbeeld en nodigt u van harte uit om zaterdag 9 en 16 oktober om 11 uur langs te komen met uw (klein)kind. Wij zorgen dan in samenwerking met de Boekfiets voor een selectie goede voorlezers. Terwijl uw kinderen worden voorgelezen en worden vermaakt met muziek en dansjes, kunt u op uw gemak door de winkel struinen en geïnspireerd raken door ons aanbod.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

In 2021 duurt de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober. Met verschillende scholen hebben we leuke activiteiten afgesproken. Variërend van klassebezoek aan de boekwinkel, tot auteursbezoek op school. Maar uiteraard bent u met uw (klein)kind ook van harte welkom in onze feestelijk versierde boekwinkel. Daarover leest u straks meer.
Bette Westera schrijft het kinderboekenweekgeschenk dit jaar. Haar boek krijg je gratis als je voor € 12,50 aan kinderboeken koopt. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2021 is gemaakt door illustrator Mark Janssen. Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is: Worden wat je wil. Kinderboeken rondom beroepen staan dus centraal!
Wil je weten welke kinderboeken beschikbaar zijn over dit thema? Kijk dan hier. 
Veel van deze boeken hebben we gewoon op voorraad, dus kom gerust langs, dan maken we er met zijn allen een hele leuke kinderboekenweek van

 

Activiteit:

Kinderboekenweek: Voorlezen bij Verkaaik

Datum:

zaterdag 16 oktober 2021

Tijd:

11:00 tot 12:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zondag 24 oktober 2021

Gouds Literair Café – Hanna Bervoets/Alma Matthijsen

15:30 uurLees meer>>
maandag 1 november 2021

Boekpresentatie: Tanja – Dick Geurts

14:00 uurLees meer>>
donderdag 4 november 2021

David van Reybrouck in de Garenspinnerij over Revolusi

20:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.