Thee met een verhaal: Maggie’s Way vertelt

Op zondag 27 november is Maggie van Maggie’s Way van 15:00 tot 16:30 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik. Kom theedrinken met Maggie en ga in gesprek over haar boek My Journal!

Wil jij aan jezelf werken? Meer geloven in jezelf? Controle over je leven? Jouw ontdekkingsreis naar jezelf start hier! In My Journal vind je de tools en inspiratie om hiermee aan de slag te gaan. Door aandacht te geven aan me-time, selfcare en mindset kom je steeds dichterbij jouw droomleven.

In My Journal ga je lezen, schrijven en alles te weten komen over wie je diep van binnen bent. Want dat geeft je het zelfvertrouwen, de inzichten en het bewustzijn om jouw doelen en dromen waar te maken. Met My Journal krijg je nieuwe energie en ga je denken in mogelijkheden, zodat je eindelijk kan gaan doen wat het allerbeste is voor jou!

Over de auteur

Maggie Maris is door de obstakels in haar leven geworden wie ze nu is: een sterke vrouw met veel wijsheid en ervaring. Met Maggie’s Way, haar stappenplan naar een gelukkiger leven, hoopt ze mensen te helpen om de kracht in zichzelf weer te vinden.

Activiteit:

Thee met een verhaal: Maggie’s Way vertelt

Datum:

zondag 27 november 2022

Tijd:

15:00 tot 16:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

dinsdag 17 januari 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: Dunkelblum zwijgt

19:30 uurLees meer>>
zondag 29 januari 2023

Thee met een verhaal: Merel van Vroonhoven vertelt

15:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.