Thee met een verhaal: Judith Visser vertelt

Op zondag 29 oktober is Judith Visser van 15:00 tot 16:30 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik. Kom theedrinken met Judth en ga in gesprek over haar boek Het meisje met de halve ster!

Het is mei 1940 en Rotterdam staat in brand. De half-Joodse Debra overleeft het verwoestende bombardement, maar ontdekt al snel dat het gevaar voor haar en haar familie alleen maar toeneemt. Wanneer anti-Joodse maatregelen elkaar in rap tempo opvolgen en dierbaren beginnen te verdwijnen, ziet ze nog maar één uitweg…

Niet ver bij Debra vandaan wordt ook de Rotterdamse Diergaarde getroffen door bommen. Te midden van alle chaos en ravage slaan verschillende dieren op de vlucht. Zo ook een jonge wolf. Wat volgt zijn twee opgejaagde zielen die elkaar vinden in het diepst van hun wanhoop. Kunnen zij samen overeind blijven?

Het meisje met de halve ster is een rijke en prachtig geschreven roman over onvoorwaardelijke vriendschap in een van de donkerste periodes van de geschiedenis.

Over de auteur

Judith Visser schreef vijftien boeken en is de laatste jaren vooral bekend van haar autobiografische romans Zondagskind en Zondagsleven, waarvan meer dan 85.000 exemplaren zijn verkocht. Met Zondagskind won Judith de Hebban Literatuurprijs. De roman werd tevens in Duitsland uitgebracht.

Activiteit:

Thee met een verhaal: Judith Visser vertelt

Datum:

zondag 29 oktober 2023

Tijd:

15:00 tot 16:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

zaterdag 13 januari 2024

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: De bronzen stad en De koperen koning

19:00 uurLees meer>>
dinsdag 16 januari 2024

Verkaaik tussen de boeken leest: Beste mevrouw Eva

19:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.