Thee met een verhaal: Charles den Tex vertelt

Op zondag 30 april is Charles den Tex van 15:00 tot 16:30 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik. Kom theedrinken met Charles en ga in gesprek over zijn nieuwe boek Trauma!

John Antink, ex-chef van de geheime dienst, heeft twee weken de tijd om een moord op te lossen, die bijna twintig jaar geleden in Afghanistan plaatsvond – diep in vijandig gebied, tijdens een Special Ops-missie, waar niemand onder zijn eigen naam bekend was, ook John niet. De actie liep niet zoals gepland, want in Afghanistan liep niets zoals gepland.

Als John de Repair Club bij elkaar brengt om de zaak te onderzoeken, wordt al snel duidelijk dat het verleden zich niet zomaar laat oprakelen. Vergeten emoties komen naar boven en dreigen John mee te sleuren naar herinneringen die hij heel diep heeft weggestopt. Maar de timer tikt genadeloos door, en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn. En dat kan alleen als John begrijpt wat er destijds is gebeurd.

Over de auteur

Charles den Tex is een van de meest succesvolle thrillerauteurs van Nederland. Bijna al zijn boeken werden genomineerd voor de Gouden Strop. Met drie boeken sleepte hij die prijs daadwerkelijk in de wacht: Schijn van kans, De macht van meneer Miller en CEL. Met De vriend won hij de Crimezone Thriller Award. Zijn nieuwe boek Trauma is het vervolg op zijn succesvolle thriller De Repair Club.

Activiteit:

Thee met een verhaal: Charles den Tex vertelt

Datum:

zondag 30 april 2023

Tijd:

15:00 tot 16:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

woensdag 31 mei 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: De blik van Medusa

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 3 juni 2023

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Het negende huis

19:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.