Stampen en zingen bij Verkaaik Geannuleerd!

Ondanks een Facebook marketing campagne, een advertentie in het Huis-aan-huis-blad “de Goudse Post”, een uitnodiging aan de plaatselijke muziekschool, een etalage, een nieuwsbrief naar onze klanten, aankondigingen via Twitter, promotie in de winkel zelf en op onze website, is het aantal aanmeldingen voor de lezing van a.s. zondag te beperkt.
Heb daarom overleg gehad met Gerwin van der Werf.
In verband met het te lage aantal inschrijvingen heeft hij besloten de lezing van 2 september a.s. bij boekhandel Verkaaik  niet door te laten gaan.
Voor hen die toch graag aanwezig willen zijn bij een van zijn lezingen, verwijst hij naar https://www.cityofliterature.nl/evenement/muzikale-workshop-stampen-en-zingen/ zijn lezing bij Broese in Utrecht op 14 september a.s.
Met excuses voor het ongemak.

Bart Jansen

 

In Stampen en zingen volgt Gerwin van der Werf een jaar lang de leerlingen van zijn examenklas muziek op de middelbare school. Hij neemt ze mee naar concerten, probeert ze de beginselen van het taoïsme uit te leggen, zit in de groepsapp, imiteert BNers, waagt zich aan avant-gardemuziek, gaat naar het gala, huurt een reusachtige gong en zit het hele jaar in een spagaat tussen wat hij ze wíl leren en wat hij ze móet leren. In Stampen en zingen, een vrolijk en muzikaal boek, draait de lezer een jaartje mee in de examenklas van misschien wel de beste muziekdocent van Nederland en steekt daar zelf ook het nodige van op. In tijden waarin het rendementsdenken het debat over ons onderwijs steeds meer domineert is Stampen en zingen van Gerwin van der Werf een hartverwarmend pleidooi voor creativiteit, expressie en zelfontplooiing.

Tijdens een leuk en interactief optreden van Gerwin vertelt hij op zondagmiddag 2 september bij Boekhandel Verkaaik over over zijn ervaringen.  Na afloop doet u een muziekexamen.

Meer info over Gerwin van der Werf vindt u in deze link

 

Activiteit:

Stampen en zingen bij Verkaaik Geannuleerd!

Datum:

zondag 2 september 2018

Tijd:

15:00 tot 16:30

Kosten:

€ 5,=

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

dinsdag 23 oktober 2018

Fantasy/YA Leesclub van Verkaaik leest: Philip Reeve – Mortal Engines

19:30 uurLees meer>>
donderdag 25 oktober 2018

Ronald van Assen over zijn boek: Jelena, onbekende held

19:30 uurLees meer>>
dinsdag 30 oktober 2018

Joris Luijendijk: Het zijn net mensen 2.0

20:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media