Spannende Boeken Weken

Van 1 t/m 21 juni 2019 vinden de Spannende Boeken Weken plaats. Tijdens deze periode staat de thriller als vakantieboek centraal. De vakantie is bij uitstek het moment om een boek te lezen en laat spannende boeken nu net het meest gelezen genre tijdens de zomervakantie zijn.

Cadeautje van Boekhandel Verkaaik
Thomas Olde Heuvelt schrijft het geschenkboek “Dolores” voor de Spannende Boeken Weken 2019. Dolores krijg je cadeau van boekhandel Verkaaik bij aankoop van €12,50 aan Nederlandstalige boeken. Koop je voor tenminste €12,50 aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je vanaf zaterdag 1 juni het Spannende Boeken Geschenk als ebook.

Deze psychologische griezelthriller van Olde Heuvelt is een huiveringwekkende vertelling in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor en handelt over Dolores, die na de dood van haar baby steeds verder afglijdt in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Gouden Strop en Schaduwprijs
Op de Avond van het Spannende Boek (29 mei 2019) worden de winnaars van de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek, en de Schaduwprijs, voor het beste debuut, bekendgemaakt.

Activiteiten:
Op zaterdag 8 juni tussen 14:00 en 16:00 uur signeert Joost Visbeen zijn nieuwste thriller Van cocaïnehandel tot maffiamoord bij Boekhandel Verkaaik

Activiteit:

Spannende Boeken Weken

Datum:

zaterdag 1 juni 2019

Tijd:

9:00 tot 18:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zaterdag 14 september 2019

meet en greet Chinouk Thijssen

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media