Regenboogweek in Gouda

De Regenboogweek Gouda vindt plaats van 2 t/m 11 oktober. Het volledige programma is te vinden op de website van de Regenboogalliantie.

De auteur van het boek “Stormachtig stil” (Eveline van der Putte) geeft deze week op twee locaties een lezing over haar boek.

donderdag 8 oktober 2020   |   20:00 uur   |   Chocoladefabriek

Eveline van de Putte, auteur van boeken met levensverhalen van LHBTI ouderen, geeft op donderdag 8 oktober een lezing over haar boeken in de Chocoladefabriek. Boekhandel Verkaaik verzorgt een boekentafel met boeken van Van de Putte. De lezing vindt plaats in het kader van de Regenboogweek Gouda 2020 2-11 oktober, een initiatief van de Regenboog Alliantie en uitgevoerd in samenwerking met diverse Goudse en landelijke organisaties, waaronder COC Nederland. Met haar boek ‘Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen’ reist Eveline van de Putte sinds begin 2014 door het land. Met deze Tour d’Amour, een samenwerking met Roze 50+ en Empowerment Foundation, bezocht Eveline inmiddels ruim 120 organisaties voor zorg en welzijn. Deze unieke dialoogbijeenkomsten zijn inmiddels een begrip. Onlangs verscheen er een nieuw boek van Eveline: ‘Nieuwe Namen, levensverhalen van transgender ouderen’.

Vrijwillige bijdrage: €5,- (incl. koffie/thee vooraf), ter plekke te voldoen. Aanmelden (gratis) is verplicht in verband met een beperkt aantal plaatsen, en kan via info@regenboogalliantie.nl.

kosten toelichting €5,- incl. koffie/thee vooraf (vrijwillige bijdrage)

 

zaterdag 10 oktober 2020   |   21:00 uur   |   Filmhuis Gouda

In het kader van de Regenboogweek, vertoont het filmhuis Gouda zaterdag 10 oktober, de avond voor Coming-out-dag, het sfeervolle Franse drama DEUX, over twee oudere buurvrouwen, die al tientallen jaren elkaars grote liefde zijn, zonder dat iemand dat weet. Schrijfster Eveline van de Putte is bij de voorstelling te gast voor een nagesprek. En die avond zijn haar boeken ook te koop, zodat u uw aankoop kunt laten signeren. Van de Putte is een bevlogen verteller en auteur van o.a. Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen en van Nieuwe Namen, levensverhalen van transgenderouderen. Sinds maart 2014 reist ze door Nederland en België met de Tour d’Amour, een reeks dialoog-bijeenkomsten om seksuele diversiteit en genderidentiteit binnen zorg, welzijn en hoge scholen bespreekbaar te maken.

Kaarten via de website van het filmhuis.  Kosten € 9,=

Activiteit:

Regenboogweek in Gouda

Datum:

zaterdag 10 oktober 2020

Tijd:

21:00 tot 22:30

Kosten:

toegangsprijs is per activiteit verschillend

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

zondag 25 oktober 2020

IVM Corona GEANNULEERD-Gouds Literair Café – IVM Corona GEANNULEERD

15:30 uurLees meer>>
zaterdag 31 oktober 2020

Marly van Otterloo signeert

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media