Meet & Greet met Ellie Lust

Op zaterdag 28 maart komt Ellie Lust voor een Meet & Greet naar Boekhandel Verkaaik.
Zij zal welkom geheten worden door Hugo Vos, een Gouds Politieman, die net als Ellie een belangrijke rol heeft gespeeld in  de communicatie naar het publiek toe.

In het boek Mijn jaren bij de politie haalt Ellie Lust, Nederlands populairste ex politievrouw, herinneringen op aan de ruim dertig jaar dat ze bij de politie in Amsterdam werkte. In die jaren deed ze ervaring op met bijna alle facetten van het politievak. Als motoragent reed ze rondjes over de Amsterdamse ring, als wijkagent zag ze van dichtbij de ellende in Amsterdam-West, als oprichter van Roze in Blauw verzette ze zich tegen het antihomogeweld en als woordvoerder van de politie was ze betrokken bij de meest spraakmakende zaken van Nederland.

Lust vertelt niet alleen over al die gebeurtenissen en hoe zij en haar collega’s daarmee omgingen, maar ook over haar ontwikkeling als mens en als agent door de jaren heen. Ellie Lust vertelt haar verhalen zoals we van haar gewend zijn: duidelijk, no-nonsense en met humor. Als het over de Nederlandse politie gaat hebben de meeste mensen hun mening al klaar, maar in dit boek horen we de verhalen van binnenuit, gaan gesloten deuren open en zijn politieagenten niet alleen uniformen, maar vooral mensen.

 

Ellie Lust (Amsterdam, 1966) is een graag geziene televisiepersoonlijkheid. Ze was tot in 2018 politieagent en was als woordvoerder voor de politie Amsterdam regelmatig te zien in nieuwsitems en in Opsporing Verzocht. Sinds 2018 presenteert ze het televisieprogramma Ellie op Patrouille, waarin ze met politiemensen in andere landen meedraait.

Activiteit:

Meet & Greet met Ellie Lust

Datum:

zaterdag 28 maart 2020

Tijd:

14:00 tot 15:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

zondag 15 maart 2020

Meet & Greet Micha van Broekhoven en Geert van der Pol

14:00 uurLees meer>>
zaterdag 28 maart 2020

De stadsdichter van Gouda 2018-2020 presenteert

15:30 uurLees meer>>
zondag 29 maart 2020

Steegjeswandeling

09:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media