Marte Jongbloed geeft een schrijfcursus (8-12 jaar)

***HELAAS ZAL DIT EVENEMENT DOOR PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN NIET DOORGAAN***

Op zondag 2 april geeft Marte Jongbloed van 15:00 tot 16:30 uur een schrijfworkshop voor kinderen bij Boekhandel Verkaaik!

Leeftijdsindicatie: 8-12 jaar

Beste aanstaande schrijver of schrijfster,

Als je een boek gaat schrijven, moet je niet meteen je pen of computer pakken, maar eerst goed nadenken. Wie wordt de hoofdpersoon? Wat is het probleem (conflict) en waar speelt het verhaal zich af? Hoe eindigt je verhaal?

Wil jij graag een verhaal schrijven maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ga samen met Marte Jongbloed aan de slag om een begin te maken tijdens de schrijfworkshop en daarna kun je (thuis) jouw eigen verhaal uitwerken!

Over de auteur

Marte Jongbloed is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en de Pabo in Den Haag. Daarna studeerde ze jeugdliteratuur aan een universiteit in Londen. Ze is zwemjuf, toneeljuf en juf op de pabo (Dat is een school voor juffen en meesters). Als ze geen les geeft, schrijft ze boeken. Misschien ken je haar boeken over Herre? (Ze heeft daar twee keer de prijs van de Senaat van de Kinderjury mee gewonnen). Of misschien ken je de boeken over Wies en haar eigenwijze oma Wisse? Haar nieuwste boek heet Gevaarlijk water en gaat over de watersnoodramp van 1953.

Activiteit:

Marte Jongbloed geeft een schrijfcursus (8-12 jaar)

Datum:

zondag 2 april 2023

Tijd:

15:00 tot 16:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

woensdag 31 mei 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: De blik van Medusa

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 3 juni 2023

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Het negende huis

19:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.