Marly van Otterloo signeert

Marly van Otterloo (Den Haag, 1953) publiceerde na verschillende artikelen in kranten en tijdschriften, een reeks kinderboeken, diverse scenario’s en twee romans. Bij de keuze voor een onderwerp laat Marly zich leiden door haar fascinatie van dat moment. Omdat die regelmatig wisselt, is haar oeuvre eerder breed dan consistent te noemen. Op 15 oktober verscheen haar nieuwste roman: Tong.

Tong is een originele roman waarin een dochter de geheimen van haar tongloze moeder ontrafelt. Wanneer de 27-jarige Fee na de plotselinge dood van haar moeder ontdekt dat die altijd heeft gelogen over de oorzaak van het verlies van haar tong, wil ze de waarheid boven water. Het opgroeien met een tongloze moeder heeft grote impact op Fee’s leven gehad. Wat gaat er schuil achter haar moeders geheim en is er nog meer niet waar? Tong is een originele, intrigerende, met vaart geschreven roman over een moeder-dochter-relatie waarin alles anders blijkt dan het leek.

Vrij Nederland schreef over haar boek: ‘…vol humor en zo meeslepend geschreven dat het de meest verstokte niet-lezer nog aan het lachen moet krijgen.’
Trouw was het daar mee eens en schreef: ‘…Ondanks alle toevalligheden en curieuze gebeurtenissen blijft het geloofwaardig: dat is knap werk. Van Otterloo schrijft fris, geestig en eigentijds, maar niet overdreven modieus….’

Marly komt naar Boekhandel Verkaaik om haar boek te signeren. Kom langs en maak kennis met een intrigerende persoonlijkheid.

Activiteit:

Marly van Otterloo signeert

Datum:

zaterdag 31 oktober 2020

Tijd:

14:00 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zondag 25 oktober 2020

IVM Corona GEANNULEERD-Gouds Literair Café – IVM Corona GEANNULEERD

15:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media