Marijke Schermer over haar literaire werk

Vanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek of boekhandel bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maakt Bibliotheek Gouda een serie online interviews met schrijvers in de vorm van een webinar onder de naam: Ontmoet Schrijvers Online.

Jij kunt hieraan deelnemen via Goto Webinars. Ontmoet dus jouw favoriete schrijver online en stel jouw vragen via de chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur.

Op donderdag 11 juni is Marijke Schermer aan de beurt:
Marijke Schermer (1975) is toneel- en romanschrijver. Haar toneelwerk werd door verschillende gezelschappen gespeeld en is in meerdere talen vertaald. In 2009 ontving ze de Charlotte Köhlerprijs voor haar toneelwerk. Mensen in de zon was haar lovend besproken romandebuut. Noodweer is haar tweede roman en verscheen in 2016. De roman werd zeer lovend ontvangen in de pers en stond op de shortlist van de ECI literatuurprijs. Noodweer werd reeds vertaald in het Deens, Duits en Spaans.

In de zomer van 2019 verscheen haar laatste roman Liefde, als dat het is.
Activiteit:

Marijke Schermer over haar literaire werk

Datum:

donderdag 11 juni 2020

Tijd:

19:30 tot 20:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

vrijdag 31 juli 2020

Onno Blom interviewt Ewoud Kieft over zijn visionaire roman De onvolmaakten

09:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media