Kinderboekenweek: Vivian den Hollander leest voor!

Op zaterdag 8 oktober is Vivian den Hollander om 14:00 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik. Zij zal voorlezen uit haar boeken uit Jakkie, wat een troep! én Dieven in de nacht. Aansluitend zal zij signeren. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst!

Jakkie, wat een troep!
(leeftijdsindicatie vanaf 4 jaar)

Jakkie, wat een troep! is een vrolijk en herkenbaar voorleesverhaal voor kleuters en sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen! Lisa is door het dolle: ze gaat met papa naar het strand! En haar vriendje Jimmy mag mee. Het heeft net hard gestormd en de wind heeft van alles achtergelaten. Bij een strandtentje krijgen ze een juttas. Daarmee kunnen ze helpen het strand weer schoon te maken, want al die rommel is slecht voor de dieren. De twee vriendjes vinden niet alleen afval maar ook allerlei schatten: een strandbal, een haaientand, een net, een oude gymschoen én een achtergelaten knuffel. Samen gaan Lisa en Jimmy op zoek naar het kindje dat zijn knuffel kwijt is. Opruimen was nog nooit zo leuk!

Dieven in de nacht
(leeftijdsindicatie vanaf  7 jaar)

Spekkie en Sproet helpen neef Nelson in de stadstuin van hun logeeradres. Op een ochtend is de moestuin vernield, en ook verdwijnen er steeds padden uit de vijver. Als er bovendien nog een fiets gestolen wordt, gaan de twee speurders op onderzoek uit. Maar niets is wat het lijkt…

Kinderboekenweek bij Verkaaik

Van 5 t/m 16 oktober 2022 vieren we de Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen! We gaan lekker naar buiten op avontuur in de natuur. De natuur is overal om ons heen en buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. En natuurlijk organiseren we leuke activiteiten en delen we de beste boekentips, dus kom langs!

Wie tijdens de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan kinderboeken koopt, krijgt het Kinderboekenweekgeschenk Waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths & Terry Denton cadeau.

Activiteit:

Kinderboekenweek: Vivian den Hollander leest voor!

Datum:

zaterdag 8 oktober 2022

Tijd:

14:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

zaterdag 1 oktober 2022

Jan de Bas presenteert Desiderius Erasmus

15:00 uurLees meer>>
zondag 2 oktober 2022

Thee met een verhaal: Marit Buur vertelt

15:00 uurLees meer>>
zaterdag 15 oktober 2022

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Gilded

19:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.