Kinderboekenweek: Rob Koops vertelt over Norgië

Op woensdag 11 oktober komt Rob Koops om 15:00 uur langs bij Boekhandel Verkaaik. Hij neemt zijn mini-museum mee, vol met rekwisieten die hij onderweg gevonden heeft op zijn reis door Norgië. Hij vertelt over zijn boek  Oerbloed – De Raadselbeker. Aansluitend zal hij signeren. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst!

Oerbloed – De Raadselbeker
(leeftijdsindicatie vanaf 9 jaar)

Razend spannend avontuur voor lezers van De Grijze Jager en De brief voor de koning.

Obbe leidt een prettig leven in de Boekenburcht, de plek waar alle kennis van Norgië wordt bewaard. Totdat hij per ongeluk het Zevende Boek vindt, een geheimzinnig boek dat beslist niet in verkeerde handen mag vallen.

Tot zijn verbazing wordt Obbe aangewezen als de Raadselbreker. Hij moet het boek in veiligheid brengen. Met tegenzin begint hij aan een levensgevaarlijke reis door Norgië.

Onderweg ontmoet hij Darja en samen met haar neemt hij het op tegen rovers, beesten en nevelgeesten. Maar vooral tegen de kwaadaardige Rafenna, die alles op alles zet om het Zevende Boek in haar bezit te krijgen.

Kinderboekenweek bij Verkaaik

Van 4 t/m 15 oktober 2023 vieren we de Kinderboekenweek met thema Bij mij thuis!

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Boekhandel Verkaaik is voor veel lezers hun thuis weg van huis. Voor jou ook? Kom tijdens de Kinderboekenweek langs in onze winkel, koop voor minstens €13,50 aan kinderboeken en krijg het Kinderboekenweekgeschenk Ravi en de laatste magie cadeau.

Activiteit:

Kinderboekenweek: Rob Koops vertelt over Norgië

Datum:

woensdag 11 oktober 2023

Tijd:

15:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

dinsdag 26 september 2023

10 jaar Verkaaik tussen de boeken leest: De onbedoelden

19:30 uurLees meer>>
donderdag 19 oktober 2023

Elje van Turennout presenteert Uitzicht

19:00 uurLees meer>>
woensdag 25 oktober 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: Kukuruznik

19:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.