Kinderboekenclub leest Enna en het inktgenootschap

Op woensdag 26 april organiseren we onder leiding van collega’s Noaemi en Daniëlla om 14:30 uur de Kinderboekenclub: een leesclub voor kinderen van 9-12 jaar. De leesclub gaat over het boek Enna en het inktgenootschap van Kristen Perrin. Lees het boek Enna en het inktgenootschap, ga in gesprek over het boek en doe een leuke knutselactiviteit!

Enna tegen het Inktgenootschap is het eerste deel in de magische serie Inktgenootschap van Kristen Perrin. Voor meiden en jongens van 10 jaar en ouder die dol zijn op magische mysteries.

De boekhandel van Enna’s moeder heeft altijd vreemde klanten aangetrokken, maar de man met de groene hoed is wel érg vreemd. Nadat Enna hem in een zeldzame eerste editie ziet schrijven vindt ze al snel overal sporen van gloeiende groene inkt – het teken van het mysterieuze Inktgenootschap van meneer Fabel. En steeds als Fabel een boek op magische wijze herschrijft, verandert er iets in Enna’s wereld.

Ze besluit te infiltreren in het genootschap en Fabel te stoppen voordat haar hele wereld instort. Maar in je eentje ten strijde trekken tegen een magisch genootschap? Dat blijkt nog niet eenvoudig.

Activiteit:

Kinderboekenclub leest Enna en het inktgenootschap

Datum:

woensdag 26 april 2023

Tijd:

14:30 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

woensdag 31 mei 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: De blik van Medusa

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 3 juni 2023

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Het negende huis

19:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.