Thee met een verhaal: Karin Quint signeert

Op zondag 3 juli is Karin Quint van 15:00 tot 16:30 uur te gast bij Boekhandel Verkaaik. Kom theedrinken met Karin Quint en ga in gesprek over haar nieuwe boek De theekoepel!

‘De theekoepel’ is het tweede deel in de Landgoed Rosaville-serie van Karin Quint.

Landgoed Rosaville, 1903. Rosalie de Wit houdt een feest in de tuin van Rosaville. Na de dood van haar vader is ze vanuit Engeland naar Nederland vertrokken en heeft ze haar intrek genomen in de schitterende villa die haar vader ooit voor haar moeder liet bouwen. Met het tuinfeest viert Rosalie dat ze een jaar in Nederland is. Ze huurt de gedreven en enthousiaste fotograaf Arris Nauta in om het vast te leggen. Meteen voelt Rosalie zich tot de fotograaf aangetrokken, maar ze houdt zich aan het advies van haar vader: val nooit voor een man met minder geld dan jijzelf.

Ondertussen heeft zich in de omgeving van Landgoed Rosaville een nieuwe buurtgenoot gevestigd: de charmante fabrikant Jonathan van Bredevoort. Rosalie valt als een blok voor hem en hij lijkt de ideale huwelijkskandidaat. Maar is hij wel de man die ze denkt dat hij is?

Over de auteur

Karin Quint is freelance journalist, fotograaf en reisgidsauteur. Ze is auteur van de Landgoed Rosaville feelgoodromans ‘Het koetshuis’ en ‘De theekoepel’ en de reisgids ‘Het Engeland van Jane Austen’.

Activiteit:

Thee met een verhaal: Karin Quint signeert

Datum:

zondag 3 juli 2022

Tijd:

15:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

woensdag 31 mei 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: De blik van Medusa

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 3 juni 2023

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Het negende huis

19:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.