Judith Visser over Zondagskind

Op woensdag 14 november zal Judith Visser (bijgestaan door haar hond Yuriko) bij de thema-avond Autisme Inloop Gouda in Gezondheidscentrum Korte Akkeren komen vertellen over haar boek Zondagskind!

Zondagskind is een pure en overdonderende roman over opgroeien met autisme. Jasmijn Vink praat niet. Wel met haar hond. En met Elvis. Die zeggen namelijk niets terug en dat is fijn. Dan hoeft zij zich niet af te vragen wat er bedoeld wordt. Of na te denken over wat ze moet antwoorden. Hoe kan het dat anderen wel weten hoe ze zich moeten gedragen? Dat mensen zich kunnen afsluiten voor de voortdurende stroom van prikkels, die er bij haar voor zorgt dat haar hoofd implodeert? Met vallen en opkrabbelen leert Jasmijn hoe ze zich in sociale situaties staande kan houden. Zondagskind vertelt het verhaal van een jong meisje dat opgroeit in de jaren tachtig en negentig, een tijd waarin weinig bekend was over autisme. Jasmijn bewandelt haar eigen, hobbelige pad en leert bij elk obstakel zichzelf en de wereld waarin ze leeft beter begrijpen. Zondagskind neemt de lezer mee in de belevingswereld van iemand met asperger.

Op deze thema-avond zal ook Jennifer de Jongh, oprichtster van de organisatie “Hulphonden voor Autisme” met een korte presentatie hun werk toelichten. Hoewel de hond Yuriko niet is opgeleid en gecertificeerd is als hulphond, is Judith Visser trotse ambassadeur van deze organisatie.

Boekhandel Verkaaik zal ook aanwezig zijn op deze thema-avond met het boek Zondagskind.

Deze thema-avond vindt plaats in Gezondheidscentrum Korte Akkeren (het kerkgebouw) aan de Constantijn Huygenstraat 121c, 2802 LV Gouda.

Activiteit:

Judith Visser over Zondagskind

Datum:

woensdag 14 november 2018

Tijd:

20:00 tot 21:45

Kosten:

€5,00 (€2,50 voor NVA-leden)

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

donderdag 15 november 2018

Food for Thought: Jaap Seidell, Annemieke en Janine Jansen

20:30 uurLees meer>>
zondag 18 november 2018

Monique van der Weijden over Wild Hart

14:00 uurLees meer>>
donderdag 22 november 2018

Donateursavond met Cees Nooteboom

20:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media