Joost Visbeen signeert.

De tragedie van Dirck Crabeth is de tiende politieroman van Joost Visbeen.
Weliswaar is de hoofdpersoon van deze politieroman dezelfde als  die in de vorige negen boeken, toch is dit een beetje een vreemde eend in de bijt. Het misdrijf dat onderzocht wordt speelt zich namelijk niet af in het heden, maar in een geheel andere tijd: De tijd van de Reformatie, de tijd van Erasmus. Het alter ego van Joost Visbeen, de rechercheur Rus van Sint Annaland, wil met de blik van vandaag een eeuwenoud misdrijf oplossen. Zijn hoofdpersoon van het boek betreft de beroemde glaskunstenaar Crabeth, die vanwege zijn vernieuwende ideeën, door de zittende en conservatieve klasse wordt dwarsgezeten en gepest. Ook wordt hij van diefstal van een kostbaar stuk beschuldigd. Het dieptepunt van deze geschiedenis is, dat de echtgenote van de glaskunstenaar om het leven komt. Rus wil dit misdrijf oplossen en op die manier de hoofdpersoon rehabiliteren.
Over de auteur:

Joost Visbeen werd in 1937 geboren in Nieuwe Tonge. Hij begon zijn werkzame leven bij de Koninklijke Marechaussee en werkte daarna vele jaren bij de gemeentepolitie in Gouda en de Regiopolitie Hollands Midden. Uiteindelijk sloot hij zijn carrière af als recherchechef. Tijdens zijn pensionering werkte hij aan een aantal politieromans die gingen over zaken waar hij als rechercheur aan gewerkt had en die niet opgelost waren. Hij deed dit in de hoop dat lezers hem misschien tips zouden kunnen geven over hoe die zaak indertijd verlopen was. Eén van die romans (Het mysterie van de verdwenen boerin) heeft er indertijd toe geleid dat de officier van justitie de zaak heropend heeft.

Signeren ten tijde van Corona:

Joost vindt het heel leuk om voor zijn fans boeken te signeren. Alleen…… door Corona mogen er niet meer dan 23 mensen tegelijk in de winkel komen.. En als Joost komt signeren komen er altijd veel meer dan 23 mensen die een handtekening willen hebben. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Wat moet u doen:
– Stuur ons vóór 17 oktober een mail met daarin uw wens een gesigneerd exemplaar van Joost zijn nieuwe boek “De tragedie van Dirck Crabeth”  aan te schaffen.
– Zet in de mail duidelijk de naam voor wie het boek bestemd is.
– Wij zorgen er dan voor dat er na 17 oktober een op naam gesigneerd exemplaar door u kan worden aangeschaft op een moment dat het u schikt.

Wilt u Joost zelf spreken? Dat kan natuurlijk. Dan bent u zaterdag 17 oktober vanaf 14:00 uur van harte welkom. Maar let op! Mocht het te druk worden, behouden wij ons het recht voor u te vragen buiten te wachten tot er weer plaats is.

Activiteit:

Joost Visbeen signeert.

Datum:

zaterdag 17 oktober 2020

Tijd:

14:00 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zondag 25 oktober 2020

IVM Corona GEANNULEERD-Gouds Literair Café – IVM Corona GEANNULEERD

15:30 uurLees meer>>
zaterdag 31 oktober 2020

Marly van Otterloo signeert

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media