Jeroen Windmeijer signeert

DE GENESIS-SLEUTEL 

De nieuwe Windmeijer: hemelschokkender dan ooit.
Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: ‘Het oog! Waar zijn de doden?’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, aantekeningen over ‘hemelse bezoekers’ en citaten uit het Bijbelboek Genesis.
Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in ’s hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de oorsprong van de mens… Maar is de wereld daar klaar voor?

Over de auteur:

Jeroen is in 2001 gepromoveerd op een onderzoek naar de Otavalo-indianen, die je in die tijd ook in Nederland vaak op straat muziek zag maken. Zijn proefschrift is nog in een gepopulariseerde pocketeditie uitgekomen onder de titel Poncho’s, panfluiten en paardenstaarten. Vervolgens heeft hij voor Djoser gewerkt als reisleider in Venezuela, Mexico, Guatemala en Belize, maar ook in Egypte. Hij ging opnieuw studeren aan de Universiteit Leiden, Wereldgodsdiensten deze keer. Na de lerarenopleiding heeft hij twaalf jaar gewerkt als leraar godsdienst op een middelbare school in Leiden. Sinds 1 januari 2019 is hij voltijds schrijver en staat hij onder contract bij uitgever HarperCollins Holland.

Signeren ten tijde van Corona:

Jeroen vindt het heel leuk om voor zijn fans boeken te signeren. Alleen… door Corona mogen er niet meer dan 23 mensen tegelijk in de winkel komen. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Wat moet u doen:
– Stuur ons vóór 21 november een mail met daarin uw wens een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Jeroen “De Genesissleutel”  aan te schaffen.
– Zet in de mail duidelijk de naam voor wie het boek bestemd is.
– Wij zorgen er dan voor dat er na 21 november een op naam gesigneerd exemplaar door u kan worden aangeschaft op een moment dat het u schikt.

Wilt u Jeroen zelf spreken? Dat kan natuurlijk. Dan bent u zaterdag 21 november vanaf 14:00 uur van harte welkom. Maar let op! Mocht het te druk worden, behouden wij ons het recht voor u te vragen buiten te wachten tot er weer plaats is.

Activiteit:

Jeroen Windmeijer signeert

Datum:

zaterdag 21 november 2020

Tijd:

14:00 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

Er zijn op dit moment geen activiteiten ingepland

Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.