Jeroen Windmeijer presenteert zijn nieuwe thriller: De Offers

Windmeijer werd geboren te Delft. Hij groeide op in Pijnacker. Na zijn gymnasiumopleiding studeerde hij wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en na het behalen van zijn propedeuse studeerde hij Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen aan de Universiteit Leiden. Voor zijn afstudeeronderzoek woonde hij zes maanden in een klein dorpje van de Boliviaanse Aymara-indianen aan de oevers van het op 4.000 meter gelegen Titicacameer, op de grens van Bolivia en Peru.
In 2001 promoveerde hij aan de Universiteit Leiden en het Amsterdamse Centrum voor Documentatie voor Latijns-Amerika (CEDLA). Hij bracht veertien maanden door in het stadje Otavalo, gelegen in de hooglanden van het noorden van Ecuador. Dat verblijf inspireerde hem tot het schrijven van “De Offers” Zijn nieuwe thriller, die op 13 augustus gaat verschijnen.

Windmeijer is werkzaam als docent bij het middelbaar onderwijs in Leiden. In juni 2015 debuteerde hij met de literaire thriller De bekentenissen van Petrus”.  In maart 2017 verscheen van zijn hand Het Pauluslabyrint”. Zowel in “de Bekentenissen van Petrus” als in het “Het Pauluslabyrint” is de hoofdpersoon een Leidse archeoloog Peter de Haan, verbonden aan de universiteit aldaar. Andere titels van zijn hand zijn: “Het Pilgrimfathers complot”en “Poncho’s panfluiten en paardenstaarten” .

Bij zijn bezoek aan Boekhandel Verkaaik zal hij u in een boeiend gesprek duidelijk maken waarom zijn nieuwe boek zeer de moeite waard is om gelezen te worden en waarom hij de Nederlandse Dan Brown genoemd wordt!

Activiteit:

Jeroen Windmeijer presenteert zijn nieuwe thriller: De Offers

Datum:

donderdag 22 augustus 2019

Tijd:

19:30 tot 21:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

donderdag 21 november 2019

Celal Altuntas over regen zonder modder

19:30 uurLees meer>>
donderdag 28 november 2019

Dido Michielsen over Lichter dan ik

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 30 november 2019

Celtica auteurs bij Verkaaik

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media