Henk Letschert signeert

Onlangs is bij Uitgeverij Aspekt het boek “Twee eeuwen Duitse Europapolitiek, hoe Duitsland diepe sporen trok” verschenen. Het is geschreven door de Goudse auteur Henk Letschert.
Het boek gaat over het land dat in de afgelopen tweehonderd jaar diepe sporen in Europa heeft getrokken. Chaos, vernietiging en onderdrukking, maar ook stabiliteit, democratie, vrijheid en welvaart zijn begrippen die in de beschreven periode Duitsland én Europa hebben vergezeld.
Het boek plaatst de Duitse Europapolitiek in de context van de Europese machtsverhoudingen en brengt die in verbinding met binnenlandse politieke ontwikkelingen. Helder komt de achterdocht naar voren van de Europese mogendheden, met Frankrijk voorop tegenover de grootmacht in het geopolitieke hart van het continent. Duidelijk wordt ook, dat de Duitsers zelf lang met hun verleden worstelden. Die worsteling manifesteerde zich niet alleen in de vraag naar de eigen identiteit (“was ist deutsch?”), maar ook in de zoektocht naar de plaats van Duitsland in Europa.

Signeren ten tijde van Corona:

De auteur vindt het heel leuk om boeken te signeren. Alleen…… door Corona mogen er niet meer dan 23 mensen tegelijk in de winkel komen. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Wat moet u doen:
– Stuur ons vóór 17 oktober een mail met daarin uw wens een gesigneerd exemplaar van het boek van Henk Letchert te willen ontvangen
– Zet in de mail duidelijk de naam voor wie het boek bestemd is.
– Wij zorgen er dan voor dat er na 17 oktober een op naam gesigneerd exemplaar door u kan worden aangeschaft op een moment dat het u schikt.

Wilt u de auteur zelf spreken? Dat kan natuurlijk. Dan bent u zaterdag 17 oktober vanaf 14:00 uur van harte welkom. Maar let op! Mocht het te druk worden, behouden wij ons het recht voor u te vragen buiten te wachten tot er weer plaats is.

Activiteit:

Henk Letschert signeert

Datum:

zaterdag 17 oktober 2020

Tijd:

14:00 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zondag 25 oktober 2020

IVM Corona GEANNULEERD-Gouds Literair Café – IVM Corona GEANNULEERD

15:30 uurLees meer>>
zaterdag 31 oktober 2020

Marly van Otterloo signeert

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media