Een Lege Plek – Ruud Broekhuizen

Ruud Broekhuizen (Bodegraven, 1967) is een journalist, tekstschrijver en dichter uit Gouda. Hij studeerde Bewegingswetenschappen en Journalistiek en is programmamaker bij KRO-NCRV. Voor die omroep schreef hij teksten voor radio en tv, waaronder veel hoorspelen en het scenario voor de jeugdsoap Lisa’s Missie, uitgezonden door NPO Zapp. Tussen maart 2014 en medio 2016 was hij Stadsdichter van Gouda. Dit resulteerde in zijn eerste dichtbundel De Tweede Adem waarin zijn gedichten van 2 jaar stadsdichterschap zijn opgenomen. Daarnaast leverde hij bijdragen aan een aantal verzamelbundelbundels van Uitgeverij Heimdall.

In zijn gedichten is zijn journalistieke achtergrond soms terug te vinden door de maatschappelijke thema’s die erin zijn verwerkt. Daarnaast zoekt hij graag de verbinding met andere kunstdisciplines zoals muziek, zang, gesproken woord en poetry slam.

In Theaterbakkerheij presenteert hij zijn nieuwe dichtbundel ´Een Lege Plek´. Dat doet hij met een theatervoorstelling met muziek, theater, zang en natuurlijk poëzie, waarmee hij op zoek gaat naar een rijker leven.

Met medewerking van Hartini van Rijssel, Mariëlle Rijkaart, Pauline van der Stadt en Sabien Lommel

Activiteit:

Een Lege Plek – Ruud Broekhuizen

Datum:

zaterdag 18 januari 2020

Tijd:

20:00 tot 22:00

Kosten:

€6,=

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

dinsdag 28 januari 2020

Speciale Leesclubavond over De Kaalvreter van Machteld Siegmann

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 1 februari 2020

Poëziemarathon bij Verkaaik

14:00 uurLees meer>>
zondag 2 februari 2020

Kim Heijdenrijk over mevr. Breek

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media