Kom luisteren en ga op de foto met De Gruffalo

Yes! Het zijn de Nationale Voorleesdagen! Dat vieren we bij Boekhandel Verkaaik op zondag 5 februari om 14:30 uur en 15:30 uur met een voorleestheater van De Gruffalo. Kom jij luisteren? Je bent welkom wanneer je wilt, dus zoek een plekje om te luisteren en ga op de foto met De Gruffalo!

Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Muis is in zijn sas; de Gruffalo bestaat immers helemaal niet. Maar – ooh! Wat is dát dan…

Nationale voorleesdagen: 25 januari t/m 4 februari 2023

Voorlezen maakt je leuker! Baby’s, peuters en kleuters die regelmatig worden voorgelezen ontwikkelen een voorsprong in de taalontwikkeling. Naast een goede woordenschat ontwikkelen kinderen ook hun mondelinge taalvaardigheid en maken ze kennis met taal die afwijkt van de dagelijkse taal, zogenaamde ‘boekentaal’. Daarnaast helpt interactief voorlezen (gesprekjes over het onderwerp van het boek) ook stimulerend. Het is dus heel belangrijk om kinderen vanaf jongs af aan te laten ervaren hoe ontzettend leuk voorlezen is. De Nationale Voorleesdagen stimuleren (groot)ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten om dagelijks voor te lezen.

Activiteit:

Kom luisteren en ga op de foto met De Gruffalo

Datum:

zondag 5 februari 2023

Tijd:

14:30

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

zondag 29 januari 2023

Thee met een verhaal: Merel van Vroonhoven vertelt

15:00 uurLees meer>>
zaterdag 11 februari 2023

Verkaaik tussen de YA-boeken leest: Zeis/Scythe

19:00 uurLees meer>>
dinsdag 28 februari 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: De hand van Mustang Sally

19:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.