Celtica auteurs bij Verkaaik

Evi Verhasselt en Carine Maes van uitgeverij Celtica komen zaterdag 30 november voor een Meet & Greet naar Boekhandel Verkaaik. Houdt u van Fantasy en SF? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend praatje met deze auteurs.

Evi. F. Verhasselt (1977) heeft in al haar verhalen steevast een fantastisch kantje, dankzij haar grote voorliefde voor auteurs als Roger Zelazny, David Eddings, Terry Pratchett, Julian May, Douglas Adams en Tad Williams. Op 27 oktober 2013 verscheen bij Celtica Publishing De Tranen van Tataneh, Evi’s eerste volledige fantasyroman. Zij weet hierin de lezer op onnavolgbare wijze aan haar verhaal te kluisteren. Als je eraan begint, is er maar één optie: achter elkaar uitlezen! Evi wisselt humor moeiteloos af met diepzinnigheid in een heerlijk, vlot tempo.

Carine J.A. Maes (1963) schrijft fantasy voor iedereen die in magie wil geloven, in haar schrijvershut in de Kempense gordel van smaragd (Gierle, België). Creativiteit is voor haar een uiting van het bewaarde kind, diep binnenin. Voor Carine bevat een aantrekkelijk boek avontuurlijke, fantastische, absurde en mysterieuze elementen. Ze is fan van de klassieke fantasyschrijvers zoals Guy De Maupassant, Tolkien en C.S. Lewis maar ook van het werk van Robin Hobb en J.K. Rowling. Op 22 november verschijnt haar nieuwste roman: Het Gouden Boek. Met heksen met verborgen agenda’s, een sprekende kat met de wijsheid in pacht en wolven als redders van een prinses in nood… Een onverwachte bezoeker doet het Westrijk aan, en dat zal niets of niemand onberoerd laten. Om het Gouden Boek in handen te krijgen wordt liefde gebruikt als pasmunt voor macht en wordt onschuld vermoord. Carine J.A. Maes legt de puzzelstukken een voor een neer. Pas op het einde is duidelijk hoe zehelemaal in elkaar passen

Activiteit:

Celtica auteurs bij Verkaaik

Datum:

zaterdag 30 november 2019

Tijd:

14:00 tot 16:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

dinsdag 28 januari 2020

Speciale Leesclubavond over De Kaalvreter van Machteld Siegmann

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 1 februari 2020

Poëziemarathon bij Verkaaik

14:00 uurLees meer>>
zondag 2 februari 2020

Kim Heijdenrijk over mevr. Breek

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media