Fantasy/YA Leesclub van Verkaaik leest: Sara Holland – Everless

Bij Verkaaik wordt sinds november 2017 een Fantasy/YA leesclub georganiseerd: dé gelegenheid om met een groepje bij elkaar te komen om het samen over fantasy- en/of young adult-boeken te hebben. Het is de bedoeling dat we min of meer regelmatig samenkomen op doordeweekse avonden om in de boekhandel het gelezen boek te bespreken. Het eerstvolgende boek dat besproken wordt is Everless van Sara Holland. Dit boek heeft een score van 3,87 uit 5 sterren op Goodreads en 3,85 uit 5 sterren op Hebban. Maar het belangrijkste is natuurlijk wat wij ervan vinden!

Een kijkje op de achterflap:

“Tijd is geld. Zeker in Sempera, waar tijd in je bloed zit en omgezet kan worden naar munten. Hoe rijker je bent, hoe langer je leeft… De familie Gerling is rijk: ze hebben tijd in overvloed door de hoge belastingen die ze eisen van de arme bevolking. En niemand haat hen meer dan Jules Ember. Toen ze klein was, woonde ze met haar vader op Everless, het landgoed van de Gerlings, maar een noodlottig ongeluk dwong hen midden in de nacht te vluchten. Als Jules erachter komt dat haar vader bijna door zijn tijd heen is, weet ze echter dat er maar een ding op zit: terugkeren naar Everless om daar wat bij te verdienen. Teruggaan naar Everless brengt meer gevaar – en verleiding – met zich mee dan Jules zich ooit had kunnen voorstellen. Al gauw komt ze steeds dichter bij een bizar, eeuwenoud geheim over het landgoed en zichzelf.”

Hoe werkt het dan?

  • Er wordt voor elke leesronde een boek uitgekozen door Michel Rensen (al dan niet in overleg!). We doen ons best om boeken uit te kiezen die zowel in het Nederlands als in het Engels te verkrijgen zijn, dan kan je lezen in de taal die je het prettigst vindt!
  • Het te lezen boek wordt aangekondigd via de Verkaaik nieuwsbrief. Lijkt het boek je leuk en heb je plek in je agenda op de avond dat we het boek bespreken? Meld je dan aan via info@boekhandelverkaaik.nl.
  • Is het een te grote aanslag op je bankrekening om telkens weer een nieuw boek te kopen? Wij helpen graag: als het boek er nog netjes genoeg uitziet, kunnen we het, nadat je het gelezen hebt, weer terugnemen voor de helft van de prijs!
  • Er is plaats voor ongeveer 15 personen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus schrijf je snel in!
  • Soms kan er via de uitgever een extraatje geregeld worden, zoals bijvoorbeeld een lezing of workshop!
  • Deelname kost €2,-. Dan kan je wel de hele avond ongeremd thee of koffie drinken! En er is natuurlijk ook wat te eten!
  • De avonden beginnen om half acht en we mikken erop om rond half tien klaar te zijn (waarschuwing: het wil weleens uitlopen; het is best gezellig 🙂 )

 

Activiteit:

Fantasy/YA Leesclub van Verkaaik leest: Sara Holland – Everless

Datum:

dinsdag 19 februari 2019

Tijd:

19:30 tot 21:30

Kosten:

€2,- (incl. consumptie)

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

zaterdag 14 september 2019

meet en greet Chinouk Thijssen

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media