Arnon Grunberg over Bezette Gebieden

Op 10 januari 2020 verschijnt het nieuwste boek van Arnon Grunberg “Bezette Gebieden“. In dit  boek is Otto Kadoke, de grensoverschrijdende psychiater uit  Moedervlekken , terug. Nadat het verhaal van zijn alternatieve therapie door een bekende auteur te boek is gesteld en een bestseller is geworden, raakt hij verstrikt in een web van halve waarheden, interpretaties en leugens dat hem zijn baan kost – en zijn reputatie vernietigt. Maar niet alleen dat: zijn moeder is inmiddels weer vader geworden en de verzorgster van vader ontpopt zich tot een onvermoeibare aanhangster van Christenen voor Israël.
Op een dag, als alles verloren lijkt, staat een ver familielid voor de deur: in haar ziet Kadoke zijn kans om te ontsnappen. Ze voert hem – en zijn vader – naar de bezette gebieden, waar hij tegen zijn zin in als verlosser wordt onthaald.
Bezette gebieden is een hartverscheurende, maar ook zeer komische roman over het verleden dat toekomst en heden overwoekert, over schuldige affaires op onschuldige plekken, en onschuldige affaires op schuldige plekken.

Op 18 januari komt Arnon Grunberg naar Boekhandel Verkaaik en wordt daar geïnterviewd door Onno van Dobbenburgh (hartspecialist in het Groene Hart Ziekenhuis en veellezer van literair werk, in het bijzonder het werk van Arnon Grunberg.)

Activiteit:

Arnon Grunberg over Bezette Gebieden

Datum:

zaterdag 18 januari 2020

Tijd:

13:00 tot 14:00

Kosten:

Gratis

Aanmelden:

info@boekhandelverkaaik.nl

Binnenkort

dinsdag 28 januari 2020

Speciale Leesclubavond over De Kaalvreter van Machteld Siegmann

19:30 uurLees meer>>
zaterdag 1 februari 2020

Poëziemarathon bij Verkaaik

14:00 uurLees meer>>
zondag 2 februari 2020

Kim Heijdenrijk over mevr. Breek

14:00 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.
Boeken in de media