10 jaar Verkaaik tussen de boeken leest: De onbedoelden

Op dinsdag 26 september vieren we 10 jaar Verkaaik tussen de boeken! Daarom organiseren Ria van Halem, Noaemi Horbach en Petra Snoep om 19:30 uur een extra feestelijke leesclub Verkaaik tussen de boeken. De leesclub gaat over het boek De onbedoelden van Cobi van Baars.

Jaren zestig in katholiek Limburg; een jonge vrouw bevalt van een tweeling. Ze is ongetrouwd en moet van haar ouders haar dochters afstaan. De tweeling wordt van elkaar gescheiden en weet niet van elkaar bestaan af. Als dit geheim jaren later wordt onthuld begint hun zoektocht. Eerst naar elkaar en dan naar hun gemiste verleden. De onbedoelden is een pageturner, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Over de auteur

Cobi van Baars (1967) is schrijver en schilder. Ze studeerde moderne Nederlandse letterkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en studeerde af op de relatie tussen literatuur en beeldende kunst. Ze debuteerde in 2017 met de roman Schipper & Zn., gevolgd door haar tweede roman Over het krakende ei (2019).

Wat is Verkaaik tussen de boeken?

Er zijn meerdere leesclubs in Gouda. Maar de leesclub “Verkaaik Tussen De Boeken” is anders dan andere. Vindt u het leuk om op regelmatige basis met een groep op een doordeweekse avond een boek te bespreken in de inspirerende omgeving van de boekhandel, maar heeft u niet altijd tijd om aanwezig te zijn? Lees dan verder….

Hoe gaat “VTDB” in zijn werk?

Onder leiding van Ria van Halem, Noaemi Horbach en Petra Snoep wordt eens in de 6 weken een recent verschenen roman uitgekozen. Zodra bekend is welke titel het wordt en op welke datum de bespreking gaat plaatsvinden krijgt iedereen een nieuwsbrief met daarin: datum van de boekbespreking, titel van het boek. Ieder die het een leuke titel lijkt en plaats heeft in zijn/haar agenda, geeft zich op als aanwezige door te reageren op de nieuwsbrief. U krijgt altijd van ons een reactie (bevestiging).

Ria van Halem en Petra Snoep

Activiteit:

10 jaar Verkaaik tussen de boeken leest: De onbedoelden

Datum:

dinsdag 26 september 2023

Tijd:

19:30

Kosten:

€3,- incl. consumptie

Aanmelden:

Inschrijven

Binnenkort

woensdag 11 oktober 2023

Kinderboekenweek: Rob Koops vertelt over Norgië

15:00 uurLees meer>>
donderdag 19 oktober 2023

Elje van Turennout presenteert Uitzicht

19:00 uurLees meer>>
woensdag 25 oktober 2023

Verkaaik tussen de boeken leest: Kukuruznik

19:30 uurLees meer>>
Blijf op de hoogte...
...via onze nieuwsbrief......via Twitter...
...of via Facebook.