Ga naar
de webshop

betalingsmogelijkheden
Go

De boeken Toptien van verkaaik

Go

Volg ons
op
Facebook

Go

Boeken
in de
media...

Go

Agenda

Karin Slaughter in de Chocoladefabriek

Karin Slaughter, een van 's werelds meest gewaardeerde schrijvers (meer dan 35.000.000 boeken verkocht), komt in samenwerking met uitgeverij Harper Collins en Boekhandel Verkaaik naar de Chocoladefabriek en wordt daar geinterviewd door Patricia Snel. 
Karin Slaughters thrillers -stuk voor stuk internationale bestsellers- zijn in 36 landen verschenen. Op 17 juni presenteert & signeert Karin Slaughter haar nieuwste boek 'Gespleten' in de Chocoladefabriek.

Zij wordt daar geinterviewd door de iets minder beroemde Goudse schrijfster Patricia Snel, bekend van haar thrillers Expat en Expat Exit.

Deze keer gaat haar boek over Andrea Cooper.Zij kent haar moeder door en door. Ze weet dat zij een onopvallend maar tevreden bestaan leidt en nooit iets voor haar verborgen zou houden.

Maar wanneer het restaurant waar Andrea en moeder elke week lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag verandert in een bloedbad, ziet Andrea een heel andere kant van haar. Een kant die mijlenver verwijderd is van de kalme zachtmoedigheid die ze van haar moeder kent. De koelbloedigheid waarmee haar moeder de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea.

Dan blijkt dat de schutter het op haar moeder gemunt had. De politie wil weten waarom, maar krijgt geen antwoord en haar moeder weigert elke medewerking. Ze vraagt Andrea zelfs om haar te helpen allerlei sporen uit te wissen. Zo ontdekt Andrea dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is.

Wat heeft haar moeder op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En kun je iemand nog vertrouwen als die een volslagen vreemde blijkt te zijn - ook als diegene je moeder is?.................

 

Activiteit: Karin Slaughter komt naar Gouda en wordt geinterviewd door Patricia Snel
Datum: 17 juni
Tijd: 16.30 uur
Locatie: Chocoladefabriek Gouda
Prijs: €7,50 bibliotheekleden | overige gasten €9,00
Reserveren en kaarten verkrijgbaar via deze link

Karin Slaughter in de Chocoladefabriek Karin Slaughter in de Chocoladefabriek

Meer agendapunten

Kleine filosofie van de digitale onthouding

Dinsdag 18 september 20.00 uur
Archiefberichten