Ga naar
de webshop

betalingsmogelijkheden
Go

De boeken Toptien van verkaaik

Go

Volg ons
op
Facebook

Go

Boeken
in de
media...

Go

Agenda

Young Adult / Fantasy leesclub leest: Nimmernacht

Boekhandel Verkaaik heeft een leesclub voor Young Adult / Fantasy liefhebbers. Het eerstvolgende boek dat gelezen wordt is Nimmernacht. Dit is het eerste deel van Jay Kristoffs trilogie over Mia Corvere, een van de dodelijkste leerlingen op een school voor huurmoordenaars. Ze is voorbestemd om koninkrijken te vernietigen, en toch is Mia Corvere nog maar tien jaar oud als ze noodgedwongen, na het verlies van haar familie, haar eerste les in de dood krijgt...

Zes jaar later zet het kind dat is opgegroeid in de schaduwen haar eerste stappen in de buitenwereld om een belofte waar te maken – de belofte die ze zichzelf deed op de dag dat ze alles verloor. Maar Mia’s vijanden zijn machtige figuren, en de kans dat ze bij hen in de buurt kan komen is erg klein. Dus als ze wraak wil nemen, moet Mia zelf een wapen worden dat haar gelijke niet kent. Ze moet zichzelf bewijzen tussen de dodelijkste jongens en meisjes van haar opleiding aan de Rode Kerk. Een school waar moordenaars, leugenaars en demonen de dienst uitmaken, en zelfs de leraren het op je voorzien hebben. Gelukkig is Mia niet zomaar een student. De schaduwen houden van haar... en ze nemen al haar angsten weg.

Bij Verkaaik wordt sinds begin november een Fantasy/YA leesclub georganiseerd: dé gelegenheid om met een groepje bij elkaar te komen om het samen over (fantasy)boeken te hebben. Het is de bedoeling dat we min of meer regelmatig samenkomen op doordeweekse avonden om in de boekhandel het gelezen boek te bespreken. Dit wordt de tweede bijeenkomst.


Hoe werkt het?
 

  • Er wordt voor elke leesronde een boek uitgekozen door Michel Rensen (al dan niet in overleg!). We doen ons best om boeken uit te kiezen die zowel in het Nederlands als in het Engels te verkrijgen zijn, dan kan je lezen in de taal die je het prettigst vindt!
  • Het te lezen boek wordt aangekondigd via de Verkaaik nieuwsbrief. Lijkt het boek je leuk en heb je plek in je agenda op de avond dat we het boek bespreken? Meld je dan aan via info@boekhandelverkaaik.nl.
  • Is het een te grote aanslag op je bankrekening om telkens weer een nieuw boek te kopen? Wij helpen graag: als het boek er nog netjes genoeg uitziet, kunnen we het, nadat je het gelezen hebt, weer terugnemen voor de helft van de prijs!
  • Er is plaats voor ongeveer 15 personen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus schrijf je snel in!
  • Soms kan er via de uitgever een extraatje geregeld worden, zoals bijvoorbeeld een lezing of workshop!
  • Deelname kost €2,-. Dan kan je wel de hele avond ongeremd theedrinken! Om maar te zwijgen over de koekjes.
  • De avonden beginnen om half acht en we mikken erop om rond half tien klaar te zijn.

 

Voor uw agenda:

Activiteit: Young Adult / Fantasy leesclub over Nimmernacht
Datum: Dinsdagavond 27 februari 2018
Tijd: van 19:30 uur tot 22:00 uur
Aanmelden via: info@boekhandelverkaaik.nl
Toegang: € 2,00

Young Adult / Fantasy leesclub leest: Nimmernacht

Meer agendapunten

Kleine filosofie van de digitale onthouding

Dinsdag 18 september 20.00 uur
Archiefberichten