Ga naar
de webshop

betalingsmogelijkheden
Go

De boeken Toptien van verkaaik

Go

Volg ons
op
Facebook

Go

Boeken
in de
media...

Go

Agenda

Presentatie nieuwe Speurdersroman van Joost Visbeen

Het lange wachten is beloond: Het nieuwste boek van Joost Visbeen is verschenen. Op vrijdagmiddag 17 november wordt om 16:00 uur bij Boekhandel Verkaaik het eerste exemplaar overhandigd aan officier van justitie Loes van der Wees, werkzaam bij de rechtbank van Rotterdam. Met haar heeft de auteur als rechercheur veel samengewerkt. U wordt van harte uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn.

Joost Visbeen werd in 1937 geboren in ­Nieuwe Tonge. Hij begon zijn werkzame leven bij de ­Koninklijke Marechaussee en werkte daarna vele jaren bij de gemeentepolitie in Gouda en de regiopolitie Hollands Midden. Uiteindelijk sloot hij zijn carrière af als chef van de recherche. Eerder verschenen van zijn hand Het lijk in de badkuip, Het mysterie van de verdwenen boerin, Moord op de hasjkoning, Het lijk voor het stadhuis, De Goudse Gijzeling, Moord in de Tunnelflat en Moord aan de Hollandse IJssel.

In zijn nieuwe boek dreigt de maffia in de samenleving zijn door misdrijf verkregen geld wit te wassen. Om op het spoor van de daders te komen, wordt een politie-informante ingeschakeld. Zij beleeft hachelijke momenten bij het leggen van contacten met deze misdadige groep. Een rechercheur die zich in dat milieu begeeft, wordt in zijn auto doodgeschoten. Getuigen zien een oude zwarte ­Mercedes met gedoofde lichten de plaats delict verlaten.
De informante graaft zich steeds dieper in de criminele organisatie in en komt in contact met de Amsterdamse onderwereld. Ze komt een cocaïnelijn op het spoor.
Op verdenking dat ze een politie-informante is, wordt ze door criminelen ontvoerd en vastgehouden. Ze maakt heftige momenten mee en voor haar leven wordt gevreesd.
Tal van intriges leiden met veel spanning en inkijkjes in het politiewerk naar de ontknoping van dit drama.

Tijdens de boekpresentatie vertelt de auteur er wat meer over. Na afloop kunt u onder het genot van een glaasje napraten met de auteur en de aangekochte boeken laten signeren.

Voor diegenen die 17 november verhinderd zijn, zal Joost Visbeen zaterdag 18 november tussen 14:00 en 16:00 uur  in de winkel aanwezig zijn om zijn boeken te signeren.

 

Voor uw agenda

Activiteit: Boekpresentatie Joost Visbeen

Datum: Vrijdag 17 november 2017

Tijd: van 16:00uur tot 17:30 uur

Aanmelden tot 15 november 2017 via: info@boekhandelverkaaik.nl

Toegang: Gratis

Locatie: Lange Tiendeweg 35 te Gouda

Presentatie nieuwe Speurdersroman van Joost Visbeen Presentatie nieuwe Speurdersroman van Joost Visbeen

Meer agendapunten

Agnes Esenkbrink over Fast Fashion

Donderdag 1 maart 19.00 uur

Sylvia vanden Heede leest voor

Zaterdag 27 januari 14.00 uur

POEZIEMARATHON BIJ VERKAAIK

Zaterdag 27 januari 12.00 uur

Klimaatverandering kans voor veenweide

Donderdag 25 januari 19.30 uur

Michael Stroink over: De notaris en het meisje.

Donderdag 18 januari 19.30 uur
Archiefberichten